Schreuder BV

Verduurzamen

Als we bij Schreuder praten over verduurzamen, dan hebben we het over PV (fotovoltaïsche) panelen, batterijopslag, warmtepompen & ventilatie. Ons team staat klaar om u te adviseren over alle duurzame mogelijkheden en oplossingen die er zijn voor particulieren en bedrijven.

PV (fotovoltaïsche) panelen

Wij zijn specialist in het monteren en installeren van zonnepanelen (bestaande uit fotovoltaïsche cellen, ook wel PV-cellen genoemd). Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer uw energieverbruik en de ligging van uw dak bepalen de besparing. Ons PV-team zal u adviseren voor de beste oplossing passend bij uw situatie, wij zullen er voor zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van een optimaal resultaat.

Batterijopslag

Een thuisbatterij stelt u in staat om de opgeslagen energie op een later moment te gebruiken. Een lege batterij ook weer opladen met energie vanuit het elektriciteitsnetwerk, mochten de panelen niet genoeg opbrengst genereren, behoort tot de mogelijkheden. Zo kan energie goedkoop ingekocht worden en op een later moment gebruikt worden. Let wel op: opgeslagen energie kan maar enkele dagen opgeslagen worden, het dus onmogelijk om in de zomer energie op te wekken en deze in de winter te gebruiken. Voor de beste passende oplossing bij uw situatie helpen we u graag verder.

Warmtepompen

Een warmtepomp vervangt een CV-ketel, of werkt met de CV-ketel samen. Dat laatste noemen we een hybride warmtepomp. Een verwarmt het huis en (als de warmtepomp je CV-ketel vervangt) ook het water voor de douche en keuken. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en gebruikt warmte uit de lucht of bodem. Hierdoor is een warmtepomp energiezuinig. Een warmtepomp gebruikt minder gas of helemaal geen gas. Er zijn verschillende soorten warmtepompen, met elk een eigen toepassing. Schreuder adviseert en installeert de best passende oplossing op maat.

Ventilatie

De kwaliteit van binnenlucht heeft veel invloed op onze productiviteit en gezondheid. Schreuder is uw installatiepartner op het gebied van klimaattechniek en luchtbehandeling, denk hierbij aan: koeling, verwarming, ontvochtiging, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmte terugwinning. De ARBO stelt eisen rond luchtverversing, klimaat en geluidbeheersing. In uw belang en in het belang van mensen die in uw gebouwen wonen of werken. Met een luchtbehandelingssysteem van Schreuder kunt u erop rekenen dat de luchtkwaliteit in uw pand, top is. De vele mogelijkheden maken deze systemen overal toepasbaar.

Als u op zoek bent naar efficiënte pv, batterijopslag, warmtepompen & ventilatie voor uw bedrijf of bij u thuis, neem dan contact met ons op. Schreuder is uw betrouwbare partner voor de verduurzaming van uw werk- en leefomgeving.

Scroll naar boven