Schreuder BV

Dak & zink

Het ambacht van loodgieter staat binnen onze organisatie nog hoog in het vaandel. Wij maken daarbij nog steeds gebruik van traditionele materialen als zink, lood en koper. Ook beschikken wij over het noodzakelijke vakmanschap en de benodigde machines om materialen te be- en verwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie-opdrachten.

Renovatie zink- of koperwerk

Uniek zijn onze op maat gemaakte zinken of koperen goten, waarmee uw renovatieproject helemaal af is. Kapot zink- en/of koperwerk kan leiden tot schade aan zowel de binnen- als de buitenkant van uw vastgoed, dit dient zorgvuldig en correct onderhouden te worden. Omdat zink en koper meestal gebruikt worden voor de afvoer van regenwater is het meest voorkomende probleem lekkage. En lekkage kan ook weer allerlei andere narigheid veroorzaken. Ons team is gespecialiseerd in het werken met zink- of koperwerk. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op!

Dakreparatie en -nieuwbouw

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het (na)isoleren van uw dak en het aanbrengen van bitumineuze of kunststof dakbedekking voor uw woning of bedrijfsruimte, of het nu om reparatie of om nieuwbouw gaat. Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Door de vele weersinvloeden die het moet verdragen is slijtage of beschadiging onontkoombaar. Invloeden als wind, neerslag, kou en warmte zorgen ervoor dat er aan het dak of de dakgoot regelmatig werkzaamheden uitgevoerd moeten. Ook voor het vervangen van het dakbeschot, boeidelen of zelfs het schilderwerk nadien bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag naar de oplossingen die Schreuder kan geven op het gebied van dak- en zink werk. Bij ons heeft u maar één aanspreekpunt voor de complete renovatie, reparatie of onderhoud van uw dak.

Scroll naar boven