Schreuder BV

Geschiedenis

Oprichting

Schreuder b.v. werd in 1898 opgericht als specialist op het gebied van installatietechniek en groeide uit tot een gerenommeerde onderneming. Vele jaren was het bedrijf gevestigd in de binnenstad van Zwolle en heeft daar, door levering van hooggekwalificeerd werk en een prima service, een goede naam opgebouwd. Op dit fundament van vakkennis bieden wij heden ten dage nog steeds een totaalpakket aan diensten en advies.

Verhuizingen

Door noodzakelijke uitbreidingen werd de binnenstad verlaten en verhuisde het bedrijf in 1980 naar bedrijventerrein de Marslanden in Zwolle. In deze periode verhuisde Schreuder b.v. van de Ampèrestraat 35 naar de Curieweg 7 in Zwolle, vanaf 1 januari 2018 was het complete team van Schreuder b.v. hier enige tijd operationeel. Tegenwoordig zijn we gevestigd aan de Paxtonstraat 8 in Zwolle.

Compagnons

In 2017 is de organisatie van Schreuder b.v. wezenlijk veranderd. Voor meer stabiliteit en ook met het oog op de toekomst koos Jacques Schreuder voor een ervaren compagnon, Raimon Westrup, om samen met hem de directie te vormen. Raimon beheerst de technische en de adviserende kant als geen ander, Jacques was meer de man van de commerciële activiteiten en acquisitie. Heden ten dage ligt de dagelijkse leiding in handen van Raimon en heeft Jacques de organisatie verlaten.

VDK Groep

In 2022 is Schreuder b.v. een onderdeel geworden van de VDK Groep. Hiermee is het bedrijf uitgebreid met twee nieuwe divisies: Elektrotechniek en Duurzame Energie. Schreuder b.v. biedt daarmee een totaalpakket aan diensten op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame energie. De vertrouwde naam ‘Schreuder’ is gebleven, de continuïteit is hiermee meer geborgd voor de toekomst. Tijdens deze overgang heeft Jacques Schreuder de onderneming Schreuder b.v. overgedragen.

Lees meer over de VDK Groep

Scroll naar boven