Schreuder BV

CV-ketel onderhoud Zwolle

Een CV-ketel zorgt voor een lekker warm kantoor/huis en dat wilt u natuurlijk graag zo houden. Als u verzekerd wilt zijn van een altijd goed werkende verwarming, is het verstandig om regelmatig CV onderhoud te laten uitvoeren door een professioneel bedrijf.

Door de CV-ketel regelmatig te laten onderhouden, voorkom je onnodige kosten. Bij een storing in de CV-ketel komen er vaak bijkomende kosten bij zoals kosten voor de onderdelen terwijl dat voorkomen had kunnen worden bij regelmatig onderhoud.

Wanneer CV-ketel laten onderhouden?

In de winter moet de CV-ketel harder werken dan in de zomer omdat de CV-ketel in de winter meer wordt gebruikt dan in de zomer. U wilt natuurlijk niet dat de CV-ketel het begeeft op het moment dat u hem juist hard nodig hebt. Zorg er daarom voor dat u voor de winter de CV-ketel hebt laten onderhouden. Zo bent u ervan verzekerd dat u in de winter in een warm huis zit en voorkomt u onnodige kosten.

Service en onderhoud in en buiten Zwolle

Wij bieden service- en onderhoudscontracten voor het professioneel meerjarig onderhoud van uw:

  • Verwarmings- en koelingsinstallaties;
  • CV-installatie;
  • Goten en platte daken;
  • Riolering.

Op basis van het onderhoudsplan voeren wij inspectie, reiniging en reparatie of vervanging van onderdelen uit volgens een onderhoudsplan conform de NEN 2767.
Voor woningstichtingen en Vereniging Van Eigenaren bieden we maatwerk op basis van prestatiecontracten voor beheer en onderhoud.

Schakel Schreuder b.v. in voor het onderhoud van uw CV-ketel!

Naast het CV-ketel onderhoud kunnen wij meerdere onderhoudsdiensten aanbieden. Schreuder B.V. biedt u het complete service- en onderhoudspakket voor alle gebouw gebonden installaties. Hierbij kan het gaan om het preventief schoonmaken van uw daken en dakgoten, CV-ketelonderhoud, het onderhouden van noodverlichting, controleren van keerkleppen. Wij bieden onderhoudscontracten aan voor:

  • CV-installaties: jaarlijkse inspectie van uw cv-installatie plus aanvullende service;
  • Goten en (platte) daken: jaarlijkse inspectie en schoonmaakbeurt;
  • Rioolontstopping: jaarlijkse inspectie en schoonmaakbeurt.

Voorkom onnodige kosten en laat uw CV-ketel onderhouden door Schreuder B.V. Neem contact met ons op en wij helpen u direct verder!

Scroll naar boven