Schreuder BV

Loodgieter Zwolle

Heeft u lekkage? Zit de toilet verstopt? Loopt het water niet weg in de doucheput? Niets is vervelender dan dat, maar de loodgieter in Zwolle lost het graag voor u op.

Bel snel met de loodgieter in Zwolle

Hoe eerder u ons belt, hoe eerder wij u kunnen helpen. Vooral in het geval van lekkage is het belangrijk om direct te bellen. Dat voorkomt namelijk veel schade aan de muren, plafond, meubels en/of uw vloer. Schreuder b.v. zorgt graag voor een oplossing afgestemd op uw behoefte. Een oplossing die werkt, het liefst duurzaam en verantwoord, voor jarenlang comfort. Wij staan klaar voor bedrijven, instellingen, woningcorporaties, (overheids-) organisaties en particulieren. Met meer dan 125 jaar ervaring weten wij precies hoe wij loodgieterswerkzaamheden moeten oplossen.

Verstoppingen en andere loodgieterswerkzaamheden laten oplossen door de loodgieter in Zwolle

Of de loodgieterswerkzaamheden nu gaan om koeling, verwarming, filtering, afzuiging, cv-installaties, warmwatervoorzieningen, keukenaansluitingen, sanitair aansluiten bij verbouwingen, lekkages opsporen en verhelpen, repareren van kapotte afvoeren, vervangen of repareren van goten, wij voeren het graag voor u uit. Wij houden u niet aan het lijntje maar juist op alle fronten aangesloten op de lijn!

Als de wasmachine of keukenapparatuur niet meer werkt, of de verwarming is ermee gestopt, wil je natuurlijk dat het snel verholpen is en daar wil je geen dagen op moeten wachten. Daarom hebben wij onze 24-uursservice. Onze serviceafdeling is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. We laten u niet in de kou staan.

Doe een melding bij onze 24-7 storingsdienst

Voordelen van Schreuder b.v.

Als loodgieter in Zwolle, onderscheiden wij ons van de concurrenten doordat wij de loodgieterswerkzaamheden snel uitvoeren, daarnaast profiteert u van nog meer voordelen zoals:

  • 24 uurs servicedienst in en buiten Zwolle;
  • meer dan 125 jaar ervaring;
  • Lage prijzen;
  • Snelle en duidelijke informatie vooraf;
  • Vandaag bellen, binnen een week offerte;
  • Snelle en zorgvuldige uitvoering;
  • In één keer goed;
  • Korte lijnen;
  • Bij problemen lossen wij dit direct op;
  • Serieus zijn waar het moet, ruimte voor een lach waar het kan.

Dé loodgieter uit Zwolle inschakelen?

Heeft u direct hulp nodig? Schakel onze 24 uurs service dienst in. We staan klaar voor het snel oplossen van uw storing. Naast de werkzaamheden die zo snel mogelijk uitgevoerd moeten worden, kunt u ons ook inschakelen bij werkzaamheden zoals onder andere het aanleggen van elektriciteit, het installeren van sanitair en het isoleren van uw dak.

Heeft u niet met spoed hulp nodig? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op zodat we de loodgieterswerkzaamheden kunnen inplannen.

Scroll naar boven