Schreuder BV

Elektro

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg, uitbreiding en/of het onderhoud van elektra. Of het nu gaat om een licht- of krachtstroominstallatie, we staan voor u klaar. Ook voor nood- en vluchtweginstallaties, brandmeldings- en ontruimingsinstallaties, inbraakalarmen & toegangscontrolesystemen, data- & telefonienetwerken en intercomsystemen kunt u bij ons terecht.

Wat valt onder elektrotechniek?

Het aanleggen van elektrotechniek vereist veiligheid en zorgvuldigheid. Daarom is het belangrijk om het aanleggen van elektrotechniek over te laten aan specialisten. Wij weten precies hoe wij met elektrotechniek om moeten gaan.

De 4 basisprincipes van elektrotechniek zijn:
• Opwekken;
• Beheersen;
• Distibueren;
• Toepassen van elektrische energie.

Oplossingen voor bedrijven en particulieren

Elektrotechniek is niet weg te denken uit het dagelijkse leven, onze hele samenleving is afhankelijk van elektrotechniek. Zowel binnen als buitenshuis, privé of zakelijk iedereen is er afhankelijk van. Denk bijvoorbeeld aan ledverlichting, verwarming, koeling, WIFI, etc. Een goed aangelegde en correct werkende installatie is van (levens)belang. Schreuder b.v. is gespecialiseerd in het aanleggen van hoogwaardige elektrotechnische installaties, ook bij in het opsporen en verlenen van service bij elektrische storingen staan we voor u klaar.

Als u op zoek bent naar elektrotechnische oplossingen voor uw bedrijf of thuis? Neem dan contact met ons op. Schreuder is uw betrouwbare partner voor aanleg, installatie, onderhoud en service.

Scroll naar boven