Schreuder BV

Beveiliging

Ons beveiligingsteam is gespecialiseerd in het aanbrengen van inbraaksignaleringssystemen, camera observatiesystemen, toegangscontrole, bouwkundige beveiligingen en de realisatie en beheer van uw brand- en ontruimingsinstallaties. Wij verzorgen totaaloplossingen voor een veilige woon- en werkomgeving, inclusief onderhoudsplan.

Brandbeveiliging

Een brandmeldinstallatie signaleert brand in een vroeg stadium. Brandmeldinstallaties worden onder de NEN 2535 en volgens het programma van eisen aangelegd. Om de werking van de brandmeldinstallatie te waarborgen, moet deze volgens wet- en regelgeving jaarlijks worden geïnspecteerd. Alle werkzaamheden en service hieromtrent kunnen wij voor u verrichten.

Ontruimingsinstallatie

Een ontruimingsinstallatie heeft als doel om de aanwezigen in een pand te alarmeren bij calamiteiten. Zo kunnen zij het pand verlaten, voordat de situatie verergert. Als een brandmeldinstallatie verplicht is, dan geldt over het algemeen ook dat daarnaast een ontruimingsinstallatie verplicht is. Een ontruimingsinstallatie, NEN 2575, geeft een slow-whoop signaal af, zodat de aanwezigen er op worden geattendeerd dat ze het pand moeten verlaten. Ook de ontruimingsinstallatie dient jaarlijks geïnspecteerd te worden op werking.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging gaat in de meeste gevallen om het voorkomen van inbraak. Inbrekers houden niet van een inbraakalarm en zijn snel weg als het alarm afgaat. Het is uiteraard ook belangrijk om voor goed hang- en sluitwerk te zorgen. Wanneer u inbraakbeveiliging wilt laten installeren, dan kunnen wij u uitstekend adviseren. Afhankelijk van uw wensen, kunt u kiezen om het alarm naar de meldkamer te laten gaan of naar uw telefoon. Wij leggen inbraakbeveiliging aan voor bedrijven en particulieren.

Noodverlichting

Noodverlichting is er om alle aanwezigen bij calamiteiten naar de dichtstbijzijnde uitgangen te begeleiden. Als de netspanning wegvalt, dan blijft de noodverlichting branden of zal deze geactiveerd worden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en inspecteren van noodverlichtingsinstallaties, inclusief passend noodverlichtingsplan, zodat u aan uw wettelijke verplichting heeft voldaan.

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging draagt bij aan het beveiligen van uw pand. Het werkt preventief, omdat inbrekers niet de kans willen lopen om herkend of opgemerkt te worden. De camera’s van tegenwoordig zijn modern en geven zeer gedetailleerde beelden, waar personen goed op herkenbaar zijn. Afhankelijk van uw wensen, adviseren wij de juiste, op maat gemaakte camerabeveiliging.

Databeveiliging

Data security, databeveiliging of dataveiligheid is gericht op het beschermen van uw data tegen het verlies van gegevens door technische storingen, menselijk fouten of criminaliteit. Technische storingen kunnen zich voordoen door problemen met de dataopslag, datadoorgifte of noodzakelijke stroomvoorziening. Schreuder adviseert en installeert de best passende systemen binnen uw woon- of werkomgeving.

Als u op zoek bent naar technische veiligheids- en beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf of thuis? Neem dan contact met ons op. Nooter & Schreuder zijn uw betrouwbare partners op het gebied van aanleg, installatie, onderhoud en service.

Scroll naar boven