Schreuder BV

Koude & klimaat

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen met ieder zijn expertise, van koudetechniek en koeltechniek tot klimaattechniek en airconditioning. De monteurs gaan secuur te werk: van realisatie tot onderhoud. Wij vinden het belangrijk dat uw bedrijf volledig kan draaien op onze oplossingen.

Koudetechniek

Wij bundelen onze expertise en professionele softwaresystemen samen om kwalitatief hoogwaardige koudetechnische installaties en koel- en vriescellen te ontwerpen. Niets is te gek en alles is mogelijk! Ontstaat er een knelpunt? Dan lossen wij dit zo snel mogelijk op.

Klimaattechniek

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning. In woon- en werksituaties streven we middels klimaattechniek naar zo comfortabel en gezond mogelijke omstandigheden. Met de ideale temperatuur, luchtvochtigheid en co2-zuurstofverhouding op kantoor zullen de prestaties verbeteren. De afvoer van ‘gebruikte’ lucht en aanvoer van verse buitenlucht komt ten gunste van de gezondheid. Door klimaattechniek effectief in te zetten valt er bovendien flink wat te besparen op de energiekosten. Dat geldt ook voor thuis. 

Airconditioning

Mede dankzij een goed en consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd en de leefcondities in huis aangenamer. Wij bouwen, leveren en installeren deze airconditioningsystemen. Het is echter meestal niet afdoende om ‘zomaar’ een airco in uw kantoor, werkplaats of leefruimte neer te zetten. Zo helpen wij u het juiste klimaat te scheppen voor gezonde en tevreden werknemers en medebewoners. Uw klanten en gasten zullen goed toeven in uw ontvangstruimte, winkel, showroom of verblijfsruimte. Een goede luchtkwaliteit draagt dus bij aan een positieve ervaring.

Koeltechniek

Wij realiseren en leveren koeltechniek en koelsystemen van hoge kwaliteit voor industrieel en commercieel gebruik. Al jarenlang zijn Wesko & Schreuder een begrip in de regio als het gaat om koeltechniek. Jarenlange ervaring en een ruime kennis maken ons experts in de montage en afwerking van koeltechnische installaties. Bij Schreuder kennen wij alle ins en outs op het gebied van koeltechniek. Jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij u kunnen voorzien van passend advies en daadwerkelijke maatwerkoplossingen. Van ontwerp en realisatie t/m keuring en oplevering van al uw installaties op het gebied van koeltechniek. Wij realiseren het hele traject, maar bieden ook onderhoud en beheer. En dat met korte lijnen en persoonlijke aandacht. Natuurlijk beschikken wij over alle benodigde certificering. Onze servicetechnici beschikken over een F-gassen certificaat en ook zijn wij erkend installateur van de NVKL.

VRV- & VRF-systemen

VRV (Variable Refrigerant Volume) en VRF (Variable Refrigerant Flow) zijn geavanceerde airconditioningssystemen waarmee we op energiezuinige wijze complete gebouwen kunnen koelen, verwarmen en ventileren. Deze systemen kennen één buitenunit en meerdere binnenunits, wat eindgebruikers de mogelijkheid biedt om afzonderlijke zones apart van elkaar te regelen. Dit betekent dat u de zuidkant van uw pand kunt koelen terwijl u tegelijkertijd de noordkant verwarmt. De naamgever van deze systemen, “Variable Refrigerant Flow,” verwijst naar het aanwezige koudemiddel in het systeem.

Als u op zoek bent naar efficiënte, op maat gemaakte koude- & klimaatoplossingen voor uw bedrijf en thuis neem dan contact met ons op. Wesko & Schreuder zijn uw betrouwbare partners op het gebied van koudetechniek, koeltechniek, klimaattechniek en airconditioning.

Scroll naar boven